Over Offroad & Adventures

Gedreven door en met passie, begeleiden wij bij Offroad & Adventures jouw offroad avontuur tot een onvergetelijk en succesvol verhaal. Of het nu gaat om een dagje 4x4 terrein rijden, een 4x4 expeditie naar een bijzonder land, onderdelen voor jouw 4x4 voertuig of een aangepast interieur of exterieur. Wij hebben de oplossingen voor uw complete wensenpakket. Bij Offroad & Adventures vind je alles onder één dak! De deur staat altijd open en de koffie staat klaar voor alle vragen die je hebt.

Offroad & Adventure
Ekkersrijt 1337
5692AJ Son - Nederland

Wie zijn wij?

Ons team van Offroad & Adventures bestaat uit enthousiaste ervaren offroad rijders met jarenlange reiservaring in Nederland en het buitenland, met uiteraard eigen opgebouwde auto’s. Daarnaast zijn we ook gekwalificeerde offroad 4x4 instructeurs en hebben we de organisator van de enige 4x4 offroadchallenge wedstrijden in Nederland in ons team. Iets waar we zeker trots op zijn. 

Maar we hebben ook de expertise én jarenlange ervaring in huis om jouw 4x4 auto om te bouwen naar jouw wensen. Van de montage van een lier, bumper of autoband tot een volledig uitgebouwde 4x4 of compleet maatwerk. Ben je misschien op zoek naar een daktent? Of geschikte kleding voor je volgende avontuur? Of wil je alles leren over outdoor cooking? We hebben en delen onze eigen passie voor het offroad avontuur in de breedste zin van het woord met als doel jouw offroad beleving maximaal te optimaliseren.

Wij waarborgen hoogwaardige kwaliteit

We willen dat onze klanten maximaal van hun 4x4 avontuur kunnen genieten. Een praktisch en essentieel onderdeel is de kwaliteit van het materiaal. Het risico dat een reis of trip moet worden afgebroken door problemen met het materiaal of de inrichting van je voertuig willen we samen tot een minimum beperken. Ons professionele advies waarborgt dit. Alleen de beste, hoogwaardige producten worden optimaal afgestemd op jouw behoefte en wensen. Uiteraard ligt de kwalitatieve lat ook hoog voor ons maatwerk en montage van onderdelen. 

Service

Service staat voor ons hoog in het vaandel. Ons doel is ultieme service te bieden onder andere doordat wij u als klant centraal stellen, en niet de merken die we voeren. Uiteraard partneren we wel met een een breed aanbod merken zodat we u ook altijd tevreden kunnen stellen. We onderscheiden ons dus op hoogwaardige kwaliteit, top service en een totaal outdoor adventures pakket. 

Neem gerust contact met ons op via onderstaande link, of kom gezellig langs. We heten je graag van harte welkom!

Contact ons