Corsica kampeerreis

“Bonjour” welkom op Corsica: Ile de beauté

Een 4x4 trektocht over dit mediterrane eiland. We verzamelen in Livorno, Italië, voor de veerboot naar Bastia. Vanaf Bastia reizen we in 5 dagen naar het zuiden van Corsica. Nabij Bonifacio stoppen we voor een rustdag.

De reis
Ile de beauté. De schoonheid van dit eiland is ongekend. Frankrijk in het klein, middenin de Middellandse Zee net boven Sardinië. In 5 dagen rijd je de mooiste 4x4 routes van noord naar zuid. We ontdekken stranden en de bergen. Kom in aanraking met de mooie eilandcultuur en historie. Onze lokale gids kent alle routes en laat unieke plekjes op het eiland zien. We overnachten afwisselend op campings en in bivak. De reisleider zorgt dagelijks voor koffie, thee, soep en overheerlijke lunch in het veld.

De auto
Elke 4x4 auto kan mee. Zorg wel voor all-terrain banden. Lage gearing is wel prettig. De hele route is schadevrij te rijden, maar de auto zal zeker vuil worden. Onze ervaren instructeurs zijn er om je te helpen tijdens de reis. Heb je vragen over je auto of ander materiaal, neem dan contact met ons op.

Highlights
Mediterrane stranden
Oude onverharde wegen
Bonifacio
Cultuur en keuken

Reisdata
Klik hieronder op lees meer

Inclusief
Retourticket ferry Livorno – Bastia
Campings en bivaks
Koffie, thee en water de hele dag
Vers bereide lunch (5x)
Lokale gids en Nederlandse reisbegeleiding
Backup voertuig met EHBO kit, gereedschap
Technische ondersteuning

Lees meer