« Nieuwsbrief april 2023: Daktenten en luifels»

Gepubliceerd op 07-04-2023

Slapen op je dak, dat is toch een van de mooiste dingen van kamperen met je terreinwagen. Daarnaast geeft het je meer vrijheid en avontuur tijdens je reis.

Wij verkopen en verhuren daarom verschillende soorten daktenten. Door verschillende merken aan te bieden zoals Storm, Sheepie, Wild Land of ARB hebben we voor elke kampeerder iets passends.

Zo hebben we bijvoorbeeld Storm model Geertje, dit is een vier-seizoenen daktent waarbij een extra binnentent kan zorgen voor extra warmte en minder condensvorming.

De Sheepie Bookara is een heel ander model. Dit is de dunste hardcover daktent. De aluminum daktent past op ook op kleinere auto's zoals station wagons en kleine SUV's. Ideaal als vervanging van je gewonen tent dus.

De Wild Land Rock Cruiser is ook een hardcover daktent maar door de Z vorm is het een lust voor het oog. Doordat het een hardcover is zitten hier 2 dakdragers op bevestigd die 100 kg kunnen dragen.

We hebben ook een ARB tent, de Esperance hardshell panoramic daktent. ARB is natuurlijk een degelijk off-road merk en deze daktent is daarom ook ijzersterk met roestvrijstalen hardware voor duurzaamheid op lange termijn. Perfect voor de extremere off-road reis.

Daarnaast leveren we voor de daktenten ook verschillende extra's zoals ondertenten en luifels. Deze zorgen voor extra schaduw en of bescherming tegen de regen.

 

Meer informatie over onze daktenten en accessoires kunt u vinden via
deze link.

Het huren van een daktent is ook mogelijk, dat kan via hier.

Natuurlijk willen wij graag helpen bij kiezen van de juiste tent voor u. Neem daarom gerust contact op:

info@offroad-adventures.nl
+31850703779

Of kom gewoon langs in onze shop.
Ekkersrijt 1337, Son

Onze openingstijden zijn:
Woensdag t/m vrijdag: 9u-17u
Zaterdag: 10u-16u 

Model-Geertje-1067x800-1674744700-1682504028.jpg