« 13 september staan we op het 4WD festival in Oss»

Gepubliceerd op 09-09-2020

A.s. zondag staan we met Offroad & Adventures op het >>4WD festival in Oss. Voor ons de officiele release van ons bedrijf! Een mijlpaal die we graag met je willen delen. 

Wil je een lekker dagje uit, waar je meer dan waar voor je geld en enthousiasme krijgt? Dan is het 4WD Festival het 4×4 evenement, waar je bij moet zijn. Het  belooft weer een unieke dag te worden. Om een indruk te krijgen bekijk hier de >>foto-impressie van het 4WD festival 2019.

Wij staan klaar om je van dienst te zijn!

Het Offroad & Adventures team

In verband met corona dient u wel vooraf kaartjes te kopen

Koop hier uw ticket

Over 4WD Festival

4WD Festival is het outdoor/4×4/lifestyle evenement voor jong en oud!

Het 4WD Festival is een festijn, waar 4×4-automerken, leveranciers van accessoires en -equipment zich zullen presenteren, maar ook een evenement, waar alle facetten van de 4×4-autosport te zien zijn, maar ook alles, dat je nodig kunt hebben voor avontuurlijke vakantiereizen.

Daarnaast zullen er demo’s zijn met trial-, challenge-, snelheids- en Dakar-4×4’s en kunnen belangstellenden meerijden, of zelf (vrij) off-road rijden.
Ook een 4×4-show hoort uiteraard bij het 4WD Festival: behalve talloze nieuwe 4×4’s zullen er ook diverse bijzondere 4WD-voertuigen op de ‘car catwalk’ worden geshowd. Verder zijn er horecapleinen, een ‘kids world’, live optredens op het hoofdpodium, etc. Dat alles maakt, dat het 4WD Festival voor jong en oud een complete dag 4×4-plezier is!

Het 4WD Festival is niet alleen voor bezitters van een 4WD-voertuig: ‘Iedereen, die interesse heeft in 4×4-auto’s, zal kennis kunnen maken met de 4WD-wereld in de breedste zin van het woord’, aldus Sander van Zijl.

Waar

Aengelbertlaan 60 – Oss

Wanneer

13 September 2020

‘Gaaf, leerzaam, gezellig, relaxed!’ waren een paar kreten die de dagen na het 4WD Festival in 2018 werden gebezigd door de bezoekers, standhouders en rally-bivak deelnemers.  De 2019 editie is de achtste sinds de start van het 4WD Festival in 2012. Het 4WD Festival is niet alleen bedoeld voor eigenaren van een 4WD-voertuig. ‘Iedereen die interesse heeft in 4×4-auto’s en de hele lifestyle die hier om heen staat, kan kennismaken met deze bijzondere wereld’, aldus Sander van Zijl, uitgever van 4WD Magazine en organisator van het 4WD Festival.

Tijdens het 4WD Festival vind je meer dan 60 standhouders van diverse pluimage, van importeurs, tot kledingstands, van rally-teams, tot 4×4-clubs en van off-road reisbureaus tot lekkere food and drinks stands. Tel daarbij op dat de off-road baan alleen al zorgt voor enorm veel rally spektakel tijdens de demo’s en dat meer dan 300 4×4 rijders de dag vullen met het ‘Vrij Rijden’. Ook geeft onder meer de Roan 4×4 Warrior Challenge een zeer enerverende 4×4 Challenge demo (OVB) en zijn de marshalls als off-road baan verantwoordelijke partij zeer belangrijk voor de veiligheid.
Ook in de grote stands van de sponsors van het 4WD Festival worden gedurende de dag veel georganiseerd en dat zorgt voor veel bekijks. Voor de inwendige mens zijn de food and drinks stands vertegenwoordigd en voor de kids biedt het 4WD Festival, een heus ‘kidsworld’, waar ze nek aan nek racen op de minikartbaan, of lekker bouncen op het springkussen. Het rally bivak zal dit jaar weer worden gevuld met het Dakar team van Tim Coronel, andere bekende rally-teams zijn ook weer aanwezig. De dag wordt ondersteund met lekkere muziek.

 

offroad-adventures-deelname-4WD-festival-Oss-2020-1599640365.JPG