Onze Diensten

Ons doel is om jouw 4x4 avontuur tot een geweldig succes te maken. Wij kunnen daarin op verschillende manieren iets voor je betekenen. Zo bieden wij enkel de beste 4x4 onderdelen die we vervolgens op jouw eigen 4x4 voertuig kunnen plaatsen. Daarbij bieden we je alle support die je nodig hebt terwijl je op reis bent. Maar wat dacht je van andere leuke adventures als onze kookworkshops met de Green Egg of Dutch Oven?
Wat wij daarin kunnen betekenen zetten we hieronder op een rij: 

4x4 onderdelen

Wij weten als geen ander wat er mis kan gaan als je niet de goede voorbereidingen treft. Ons complete productassortiment is door ons getest tijdens onze eigen offroad reizen en -wedstrijden. Zo weten wij wat werkt en wat niet. Onze producten stemmen we af op jouw wensen, auto en het gebruik. In plaats van een verkoopverhaal adviseren we een totaalconcept met fysieke demonstraties en concrete instructies. Daarnaast hebben we in ons atelier de mogelijkheid om diverse onderdelen direct op jouw voertuig te monteren.

In onze webshop vind je de onderstaande categorieën :

In het Offroad & Adventures Centre in Ekkersrijt kan je alle artikelen fysiek zien en delen onze medewerkers graag hun kennis en ervaring met je, Daarnaast is het ook mogelijk om de onderdelen online te bestellen. Heb je vragen over de producten? Dan is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen.

4x4 op- en ombouw

Behalve losse onderdelen kunnen we ook samen met jou een auto opbouwen of ombouwen. Door de nauwe samenwerking met onze partners hebben wij de kennis en ervaring om jouw auto op te bouwen en geschikt te maken om hier Offroad mee te kunnen rijden. We kunnen met de meeste merken uit de voeten. Lichte opbouwwerkzaamheden kunnen wij direct voor je uitvoeren in het Offroad & Adventures Centre. Samen met onze partners zorgen we voor een gebruiksklaar eindproduct.

Support tijdens je reis

Hoe vervelend is het wanneer er iets met je auto of andere onderdelen gebeurd waardoor je niet meer optimaal van je avontuur kunt genieten? Wij bieden hiervoor speciale service kits en wanneer je support op afstand nodig hebt staan wij voor je klaar.

Fun & beleving

Naast het avontuur en de goed uitgeruste auto staat fun en beleving op onze agenda. In of vanuit het Offroad en Adventures Centre organiseren we met regelmaat demonstraties en uitleg. Hierbij kan je onder andere denken aan offroad rijden, waarbij onze gekwalificeerde offroad instructeurs hun kennis graag met je delen in de praktijk. 

Maar wat te denken van Green Egg cooking met de Nederlands kampioen BBQ-en? Of een kookworkshop outdoor cooking? Of een bierproeverij met bieren die speciaal gebrouwen zijn voor ons? Ook deze dingen bieden we je graag aan. We houden je hiervan op de hoogte via onze website en op Facebook. Wil je niets missen? 

Meld u dan hier aan om op de hoogte te bliijven

Cooking & living

Wanneer je een reis gaat maken moet je naast een goed voertuig ook goed zijn uitgerust met een slaap- en kookmogelijkheid. Of wat dacht je van geschikte outdoor kleding zodat je het nooit te warm of te koud hebt op je bestemming? Naast deze dingen verkopen we in ons Offroad & Adventures Centre verschillende handige outdoor accessoires.  
De hoofdcategoriën zijn: